Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2017 16:02 - ТАЙНАTA СИЛА НA ЕВРЕИТЕ И МАСОНИТЕ Е В МАГИЯТА И МАГЬОСНИЧЕСТВОТО. logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3488 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.01.2017 19:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕВРЕИТЕ ВИНАГИ СА КРИЕЛИ И КРИЯТ ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ ТАЙНАТА СИ ДЯВОЛСКА СИЛА. ЗАЩОТО ТАКА ПО ЛЕСНО ПОДЧИНЯВАТ ХОРАТА ПОД СВОЯТА ВЛАСТ. Как евреите са УСПEЛИ да ЗАВЗЕМАТ Властта, първо в ЕВРОПА, а после и в САЩ? А сега успешно ЗАВЗЕМАТ Властта над целия свят?

Силата на евреите е в ПОДЛОСТТА и Коварството. Евреите умеят да проникват навсякъде, и къде с Доверие, къде с Подкупи, къде с измама и шантаж (а най-вече с подмолното си мафиотско/масонско влияние), те постигат целите си. Първо, обаче, евреите ЗАВЗЕМАТ Финансовата Власт над държавите.

Но главната СИЛА на евреите е в МАГИИТЕ, в МАГЬОСНИЧЕСТВОТО и в ПАРИТЕ (които навсякъде са под тяхна власт).

За съжаление, много хора упорито НЕ ВЯРВАТ и НЕ ИСКАТ ДА ВЯРВАТ в това, и затова са абсолютно -- БЕЗЗАЩИТНИ пред тази СТРАШНА и МОГЪЩА  тайна Дяволска сила. А евреите точно това искат, понеже такива глупаци, те много лесно подчинят под своята власт!

Руснаците (и всички народи), практически нищо НЕ ЗНАЯТ, и даже не се досещат, че много евреи, и напърво място - ционистите, хасидите и масоните - добре владеят Магията и Магьосничеството, и винаги успешно ПРИЛАГАТ магьоснически средства за оказване на влияние върху хората, - за да ги ПОДЧИНЯВАТ на своята Власт и на своята воля, и да УНИЩОЖАВАТ противниците си. Ето на това, на сатанинската сила на Магьосничеството, се крепи Тайната СИЛА на евреите!

Евреите и еврейките още от деца ИЗУЧАВАТ специална книга за Магьосничество «Кабала», УЧАТ се на магьосничество и стават силни Магьосници.

Затова, обикновен човек, от каквато и вяра да е, ако не е Православен, - НЯМА над себе си Божията Защита – и затова е абсолютно БЕЗЗАЩИТЕН и напълно БЕЗСИЛЕН пред могъщата им Свърхестествена дяволска сила. Ето така евреите Подчиняват СВЕТА и завземат властта над хората и над цели народи. Ето така ционистите и масоните СТРОЯТ бъдещото Глобално царство на антихриста.

И всичко това се случва, понеже много руски хора, не варват в Бога и не се молят на Бога, да ги Защити от Магьосническото влияние на евреите. Само на вярващите Православни хора, евреите, масоните и магьосниците не могат да причинят зло! И не могат да ги подчинят на злобната си воля! Защото магьосничеството им е Безсилно!

От тук е и извода, че всички Руски хора трябва да са вярващи  Православни, за да са под ЗАЩИТАТА на Бога, от Убийственото въздействие на Тайната дяволска сила, на ционистко-масонското магьосничество.

Ционистите и масоните владеят добре и Хипнозата, и невро-лингвистичното програмиране /което е част от магьосничеството им/ - и тайно ги ПРИЛАГАТ против всички Руски хора. Затова еврейките винаги са се омъжвали за най-талантливите и успешни руснаци, и с омагьосване са ги подчинявал на властта си, за да ги направят Чужди на Русия. (А всъщност, всичките известни руски и съветски ръководители, женени за еврейки, са бил /и са/ ТАЙНИ евреи, и затова са много по-опасни и от явните евреи!!).

Без Божията Сила и Защита, руснаците са БЕЗСИЛНИ пред Евреите и Масоните, и затова Евреите, Въоръжени със Страшната сила на Магьосничеството, винаги ще победят атеиста (невярващ в Бога, и затова,  Беззащитен човек), и с помощта на магията, лесно ще го ПОДЧИНЯТ на свята Воля, и ще го Прнудят да им се подчинява и да им служи.

Ето защо Атеизмът, езичеството, ислямът, будизмът и всяка друга Чужда на руските хора и на Православието, вяра или еврейска секта, са удобни и НУЖНИ на евреите.

Ето защо ционистите и масоните във всички страни се стремят да наложат, първо т.н. «Свобода на съвестта и вероизповеданията, и Многоконфесионалност.

По този начин те натрапват на хората всякакви вери и секти, и го отклоняват от Спасителното Православие. Защото всичките тези Чужди вери и Секти – НЯМАТ в себе си Могъщата Сила Божия и затова са подвластни на дявола!

Само Православието ИМА в себе си, могъщата СИЛА Божия и НЕ Е ПОДВЛАСТНО на Евреите, Масоните и Магьосниците!

Вярата Православна ги ЛИШАВА от дяволската им СИЛА и ВЛАСТ над хората, и затова евреите така Силно НЕНАВИЖДАТ Православието! Защото им пречи и не им дава Власт над света! Ето затова евреите толкова ненавиждат Христа!

Затова Руснаците, винаги, когато видят наблизо евреи, трябва да си повтарят наум Иисусовата молитва, молитвата - Отче наш и Живый в помощи Вышняго, не само за себе си, но и за другите хора, които са наблизо, и тогава евреите, ционистите, масоните и всякаквите други магьосници, са Безсилни и НИЩО НЕ МОГАТ да направят. Защото Господ РАЗРУШАВА магьосническите им сили!


Само в Православието се е СЪХРАНИЛА Църквата Христова, в цялата си пълнота, и присъства Благодатта Божия! Затова Православната Църква, и днес, СПАСЯВА и Преражда хората!

Извън Единната Свята Съборна и Апостолска Църква Православна, НЯМА християни! И затова НИКОЙ от католиците, протестантите, лютераните, евангелистите, петдесятниците и другите сектанти, НЕ МОЖЕ да се нарече християнин! /Свети Йоан Кронщатски/.


Християнин може да се нарече само този, който следва Заповедите Христови. Екуменисти, католици-латиняни, протестанти, монофизити, лютерани, евангелисти, методисти... и всичките Сектантски общества, по същество, не са Християни и не са Църква, защото отхвърлят Евангелските истини и светите догмати на Християнската Вяра. Като се Противят на Светия Дух, те се отделят и падат в душепагубни Ереси, които Светите Отци са разобличли, отхвърлили и осъдили, на Светите Събори, и са ги предали на Анатема.

Лъжливите «християни» Сектанти говорят за любов, но се отричат от Истината, - казват, че Бог е любов, а Истината Божия Отхвърлят. Заповедта на любвта гласи, че трябва да обичаме ближния, като себе си, но що за любов е тази, която скрива от ближния Итината, даруваща живот вечен.

Каква любов е тази, кято не дава на умиращия необходимото лекарство, но с ИЗМАМА го убеждава, че е здрав? Каква любов е, ако се ОТНЕМА единствената възможност, да се избави от Вечна смърт и да се спаси в Православната Църква!

Днес са се озлобили и са изпълзяли от Ада всичките смъртоносни, душепагубнии змии, и са образували чудовището ЕКУМЕНИЗЪМ, което е замислило да ПОГЪЛНЕ Православната Църква Христова, да прогони Истината и да я замени с Еретическа ЛЪЖА.


 Извадка от:
http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_10780


Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315163
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031